Anna és Rozi Indiában

Nem, ez nem az idei nyár terve, hanem Üni fantázia utazgatásainak egyik állomása. Mint minden 2 éves, õ is meg van gyõzõdve arról, hogy India itt van a szomszédban, mint ahogy Budapest is, no meg Pisa és Amerika. Meglátogat minden olyan helyet, ahol András az elmúlt néhány hónapban járt, de azért India a nagy kedvenc. Még az egyik babája is ezt a nevet kapta :-).
És hogy ne unatkozzon, viszi a barátnõket is. Így adódott, hogy egyik este kijelentette, hogy Anna (még mindig leginkább igy hívja magát) és Rozi Indiában voltak.
Kerdeztem: – Mikor?
– Amikor Rozi nálunk volt.
– És mit csináltatok Indiában?
– HOT-DOGOT!
(Aha, honnan a csudából hallott ilyet? Szerintem, én évek óta nem használtam ezt a szót.)

Múlt hétfõn elvittük a kisasszonyt egy közelebbi helyre: a fodrászhoz. Már nem bírtam a hajával: sok van, erõs és hosszú volt. A házi “belefaricskálok-és-addig-vágom-míg-egyenes-nem-lesz” módszer már nem mûködött, szaktudásra szorultunk. Egy hétig készitgettem Ünit az eseményre, nehogy rázendítsen a három oktávra, a fodrásznõ meg fejvesztve meneküljön. Szerencsére a felkészítés eredményes volt, elõbb megilletõdve majd kiváncsian üldögélt az ölemben, míg szép új frizurát varázsoltak a buksijára. A végén megvizsgálta az eredményt és lelkesen mondogatta: tetszik, teszik, tetszik :-).
Kép még nem készült róla…

One Response to “Anna és Rozi Indiában”

  1. Manna Says:

    Izgatottan varjuk a kepet, vagy inkabb a talalkozast! 🙂