Archive for the ‘Buli’ Category

Kukko puuron…

Friday, March 26th, 2010

Ez tulajdonképpen egy mondóka, amit Üni az óvodában tanult és otthon elõszeretettel elõadja, de kizárólag fürdetés elõtt, a fürdõkádban. Végre sikerült megörökíteni. Nem tudom, hogy az oviban is szerepel-e vele, de amikor az óvónõnek említettem, meglepõdött és nagyon élvezte.

TT koncert Párizsban

Wednesday, April 29th, 2009

Márciusban Tina Turner Párizsban (is) koncertezett, hát felpakoltunk mi is kicsit-nagyot és délre utaztunk. Persze nem lett volna teljes a buli, ha valamikor február folyamán nem tudtam volna meg, hogy az öreghölgynek beiktattak egy helsinki megállót is (2 koncerttel!). Akkor már nem mondtuk le a jól megszervezett utat és nem is bántuk meg. Már András is beszámolt a kiruccanásról ( http://a-vajda.eu/blog/?cat=3 ), így én inkább csak a  koncertrôl szólok: JÓ volt 🙂 . Nem is, REMEK, túlzás nélkül. Szerintem annak is élmény lehetett, aki nem rajong különösebben Turnerért. 70 éves kora ellenére végigtáncolta a show-t, még mindig egy energiabomba az a nô. Már az is jó volt, hogy mindenki táncolt. Hiába, a franciákban több élet pezseg, mint az északiakban. És valószínüleg nem ô volt a legidôsebb a sportcsarnokban; kissé szürreálisan hatott, hogy a mellettem ülô két hölgy, akik túl voltak a hatvanon végig buliztak, éppúgy mint a pár sorral odébb ülô 14-15 éves kissrác, meg a sok huszon-, harminc-, negyven-, ötvenéves. Megérte… Sajnos csak telefonnal fotóztam, de a lényeg azért ott van 🙂 .

Koncert közben

Koncert közben

Nutbush City Limit

Nutbush City Limit

Ami Ünigét illeti, ô nagyon élvezte a párizsi zsongást, hogy rámosolyogtak, integettek neki az utcán is, a pincérek udvaroltak neki. Még jobban megnyílt, aminek következtében itthon napokig mindenkinek integetett séta közben. Sajnos visszajelzés hiányában ezt a mûsorszámot hamar levette a repertoárról.

Maszatka

Maszatka